INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 3 vienetai citrinų
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 200 mililitrų vandens (gazuotas)
- 700 mililitrų vandens (verdantis)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite vaisius.
Nulupkite citrinų ir apelsinų žieveles ir jas susmulkinkite.
Sumaišykite citrinų ir apelsinų žieveles viename dubenėlyje.
Su sulčiaspaude išspauskite citrinų ir apelsinų sultis.
Sudėkite į sultis žieveles, 3 šaukštus cukraus, supilkite verdantį vandenį ir gerai išmaišykite.
Limonadą atvėsinkite, uždenkite ir palikite nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną pridėkite į limonadą dar 1 šaukštą cukraus, išmaišykite, perkoškite, supilkite gazuotą vandenį ir patiekite.
Skanaus.
Autorius: Ugnė
REKLAMA