Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 vienetai citrinų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 mililitrų vandens (gazuotas)
  • 700 mililitrų vandens (verdantis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 vienetai citrinų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 mililitrų vandens (gazuotas)
  • 700 mililitrų vandens (verdantis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite vaisius.
    Nulupkite citrinų ir apelsinų žieveles ir jas susmulkinkite.
    Sumaišykite citrinų ir apelsinų žieveles viename dubenėlyje.
    Su sulčiaspaude išspauskite citrinų ir apelsinų sultis.
    Sudėkite į sultis žieveles, 3 šaukštus cukraus, supilkite verdantį vandenį ir gerai išmaišykite.
    Limonadą atvėsinkite, uždenkite ir palikite nakčiai šaldytuve.
    Kitą dieną pridėkite į limonadą dar 1 šaukštą cukraus, išmaišykite, perkoškite, supilkite gazuotą vandenį ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų