REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Pertepimui:
  • 200 gramų vyšnių uogienės
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Pertepimui:
  • 200 gramų vyšnių uogienės
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 12 minučių.
  2. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
  3. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu.
  4. Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
  5. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
  6. Suraityti popieriaus pagalba ir palikti atvėsti dalinai.
  7. Mikseriu išplakti uogienę, sumaišytą su citrinos žievelėmis ir želatina, paruošta pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Aš dar įdėjau kelias spanguoles į uogienę.
  8. Uogienės masę tepti ant iškeptos tešlos.
  9. Apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, padėti šaltai.
  10. Aš dar viršų užtepiau citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greipfrutais.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų