Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus. Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.
Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus. Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.
Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.