• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 4 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (tarkuotas)
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų vištos filė
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų vandens
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 50 gramų kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus.
    Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.

    Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 4 česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (tarkuotas)
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų vištos filė
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų vandens
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 50 gramų kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus.
    Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.

    Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų