Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 400 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (čili arba jautienai)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 400 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (čili arba jautienai)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
    Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
    Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
    Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
    Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.
    Patiekalo gaminimas užtrunka apie 2 valandas.
    Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi maždaug 5 porcijos.
    Skanaus!

Autorius: Gedas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų