Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių. Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.
Skanaus.
Autorius: TM
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
400 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
3 lašai vandens
šiek tiek druskos
1 vienetas burokėlių
šiek tiek prieskonių
5 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaminame kukulius: faršą sumaišome su prieskoniais, kiaušiniu, durska. Kad būtų tvirtesni, galima įbert kvietinių ar grikinių miltų, džiūvėsėlių. Į verdantį vandenį sudėkite nuskustas ir kiek pasmulkintas bulves, grybus, faršo kukulius (kartais dedu tiesiog faršą smulkintą). Pavirus 10 min, sudėkite tarkuotus burokėlius, smulkintą svogūną. Pavirus 7 min. pasūdykite, įdėkite pipirų pagal skonį.