Į verdantį vandenį sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius, druską. Po 20 minučių sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su stiebais, rūgštynes, pakepintą smulkintą svogūną, pagardinkite juodaisiais pipirais. Pavirkite dar 10 min. Valgoma su grietine.
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių (šviežios, vidutinio dydžio)
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų (galva)
2.5 litro vandens
šiek tiek druskos
2 vienetai sultinio (kubeliai)
200 gramų burokėlių (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius, druską. Po 20 minučių sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su stiebais, rūgštynes, pakepintą smulkintą svogūną, pagardinkite juodaisiais pipirais. Pavirkite dar 10 min. Valgoma su grietine.