Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.

Autorius: Ema

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalias bulves nuskutame. Į aliejuje įkaitusią keptuvę supilame supjaustytas kubeliais bulves. Bulves pjaustant laužkite. Taip kepant išsiskiria sultys. Kepkite 10-15 min. Nepamirškite į keptas bulves sudėti griežinėliais pjaustytą svogūną, svogūno laiškus. Kiaušinį išplakite su druska ar kitais prieskoniais. Bulves 5 min. atvėsinkite, o vėliau supilkite į kiaušinio plakinį, išmaišykite. Palaukite 10 min. Vėl pilkite į keptuvę ir kiekvieną pusę, ant silpnos ugnies, kepkite apie 10 min. Pagardinkite kečupu ar keptos šoninės pjautiniais. Skanaus.

Autorius: Ema

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų