Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 4 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų