REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (įdarui)
  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų grietinėlės
  • 100 gramų dešros (Biovelos šaltai rūkytas klasikinis saliami)
  • 50 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 150 gramų grybų (įdarui)
  • 50 gramų avižinių dribsnių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (įdarui)
  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų grietinėlės
  • 100 gramų dešros (Biovelos šaltai rūkytas klasikinis saliami)
  • 50 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 150 gramų grybų (įdarui)
  • 50 gramų avižinių dribsnių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Picos pagrindui bulves ir svogūnus sutarkuokite. Tuomet sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais. Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių orkaitėje. Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus.
    Dešrą supjaustykite kubeliais. Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų