Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų morkų
  • 250 gramų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite.
    Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų morkų
  • 250 gramų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite.
    Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų