Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų morkų
- 250 gramų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite.
Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų morkų
- 250 gramų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite bulves ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus sukapokite, o morkas sutarkuokite.
Svogūną pakepinkite apie 2-3 minutes, po to sudėkite morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Sudėkite bulves, prieskonius (pagal skonį), išmaišykite ir pakepinkite dar 3-4 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą