Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (virtos su lupyna)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtos bulvės nulupamos ir sumalamos mėsamale.
    Į maltas bulves sudedami kiaušinių tryniai, mairūnas, petražolių lapelių, išplakti kiaušinių baltymai, pasūdoma ir viskas lengvai sumaišoma.
    Šakute imama po truputį masės, dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-30 min.
    Valgoma su žuvies ar mėsos patiekalais.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių (virtos su lupyna)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtos bulvės nulupamos ir sumalamos mėsamale.
    Į maltas bulves sudedami kiaušinių tryniai, mairūnas, petražolių lapelių, išplakti kiaušinių baltymai, pasūdoma ir viskas lengvai sumaišoma.
    Šakute imama po truputį masės, dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-30 min.
    Valgoma su žuvies ar mėsos patiekalais.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų