• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 150 gramų dešrelių
  • 100 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų