Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- 20 gramų džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 500 gramų žuvies (rūkyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulvės išskobkite.
Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus.
Viską išmaišykyte su pamidorų padažu, priesoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves.
Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, kol bulvės suminkštės.
Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- 20 gramų džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 150 gramų grietinės
- 500 gramų žuvies (rūkyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulvės išskobkite.
Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus.
Viską išmaišykyte su pamidorų padažu, priesoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves.
Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, kol bulvės suminkštės.
Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą