• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 250 gramų pieno
  • šiek tiek pieniško šokolado
  • 20 gramų sviesto (+ nedidelis gabalėlis glajui)
  • 200 gramų kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
    Baltymus išplakti atskirai.
    Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
    Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
    Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
    Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
    Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
    Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
    Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 250 gramų pieno
  • šiek tiek pieniško šokolado
  • 20 gramų sviesto (+ nedidelis gabalėlis glajui)
  • 200 gramų kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
    Baltymus išplakti atskirai.
    Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
    Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
    Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
    Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
    Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
    Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
    Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų