Sumaišyti varškę su cukrumi, aguonomis, sudėti kiaušinius, miltus ir išminkyti rankomis. Iškočioti ir su stikline (galima ir kokia formele) suformuoti blynelius. Dėti į keptuvėje įkaitusį aliejų, iškepus vienai pusei, apversti. Valgyti su šaldytomis uogomis - labai skanu.
Autorius: neringagin
INGREDIENTAI:
1 sauja aguonų
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
400 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti varškę su cukrumi, aguonomis, sudėti kiaušinius, miltus ir išminkyti rankomis. Iškočioti ir su stikline (galima ir kokia formele) suformuoti blynelius. Dėti į keptuvėje įkaitusį aliejų, iškepus vienai pusei, apversti. Valgyti su šaldytomis uogomis - labai skanu.