• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 stiklinė obuolių (stambiai sutarkuot)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinų (suultys)
  • Padažui:
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto (jogurtas)
  • 100 gramų sūrelio (vanilinis)
  • 1 vienetas bananų ( vidutinio dydžio)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 stiklinė obuolių (stambiai sutarkuot)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinų (suultys)
  • Padažui:
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto (jogurtas)
  • 100 gramų sūrelio (vanilinis)
  • 1 vienetas bananų ( vidutinio dydžio)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuoliusir dar išmaišykite. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
    Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų