INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
- 1 stiklinė pieno
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 stiklinė obuolių (stambiai sutarkuot)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinų (suultys)
- Padažui:
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (jogurtas)
- 100 gramų sūrelio (vanilinis)
- 1 vienetas bananų ( vidutinio dydžio)
- Kepimui:
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuoliusir dar išmaišykite. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.
Autorius: Janina
REKLAMA