Miltus persijoti. Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą. Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais. Į puodą supilti aliejų ir užvirinti. Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus. Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti. Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val. Valgyti atšalusį. Skanaus!
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė medaus
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijoti. Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą. Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais. Į puodą supilti aliejų ir užvirinti. Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus. Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti. Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val. Valgyti atšalusį. Skanaus!