• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus persijoti.
    Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą.
    Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais.
    Į puodą supilti aliejų ir užvirinti.
    Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus.
    Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti.
    Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val.
    Valgyti atšalusį.
    Skanaus!

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus persijoti.
    Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą.
    Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais.
    Į puodą supilti aliejų ir užvirinti.
    Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus.
    Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti.
    Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val.
    Valgyti atšalusį.
    Skanaus!

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų