Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 6 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 10 valgomųjų šaukštų druskos
- 10 vienetų kvapiųjų pipirų
- 10 kilogramų bebrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais (nykščio storio), dėti į puodą, įpilti vos vos vandens (kad pradžioje neprisviltų), sudėti lauro lapelius, pipirus ir troškinti ilgai. Po to turinį įpilti į iškaitintus stiklainius. Užsukti, kai atšąla dėti į šaldytuvą.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 6 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 10 valgomųjų šaukštų druskos
- 10 vienetų kvapiųjų pipirų
- 10 kilogramų bebrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą nedideliais kubeliais (nykščio storio), dėti į puodą, įpilti vos vos vandens (kad pradžioje neprisviltų), sudėti lauro lapelius, pipirus ir troškinti ilgai. Po to turinį įpilti į iškaitintus stiklainius. Užsukti, kai atšąla dėti į šaldytuvą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą