Sūris ir kumpis supjaustomi mažais kubeliais. Kiaušiniai išplakami su druska ir pipirais, supilamas pienas, sudedamas minkštas sviestas, išmaišoma, suberiami išsijoti bei su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir sumaišoma vientisa tešla. Tuomet sudedamas sūris, kumpis ir viskas gerai išmaišoma. Gauta masė sudedama į aliejumi pateptą kepimo formą, pyragaičiai apibarstomi sezamo sėklomis ir dedami į 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitę. Kepama apie 20-30 min. Gero apetito!
Autorius: Juana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
3 vienetai kiaušinių
220 gramų kvietinių miltų
3/4 stiklinės pieno
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūris ir kumpis supjaustomi mažais kubeliais. Kiaušiniai išplakami su druska ir pipirais, supilamas pienas, sudedamas minkštas sviestas, išmaišoma, suberiami išsijoti bei su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir sumaišoma vientisa tešla. Tuomet sudedamas sūris, kumpis ir viskas gerai išmaišoma. Gauta masė sudedama į aliejumi pateptą kepimo formą, pyragaičiai apibarstomi sezamo sėklomis ir dedami į 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitę. Kepama apie 20-30 min. Gero apetito!