INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio aguonų
- 1 vienetas bananų (nedidelis)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 50 gramų kvietinių miltų
- 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
- 100 mililitrų vandens (šiltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Produktus sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Kepimo režimas :Standartinis“. Maišymo metu
stebėti ar labai skysta tešla (priklauso nuo banano, kiaušinio dydžių). Jeigu
tešla per skysta, vis įberti po šaukštą paprastų miltų. Aš dėjau vidutinio
dydžio bananą ir L dydžio kiaušinį, tai miltų bėriau 2 puodelius.
Autorius: http://forelle.blogas.lt