• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio aguonų
  • 1 vienetas bananų (nedidelis)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 100 mililitrų vandens (šiltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Produktus sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Kepimo režimas :Standartinis“. Maišymo metu
    stebėti ar labai skysta tešla (priklauso nuo banano, kiaušinio dydžių). Jeigu
    tešla per skysta, vis įberti po šaukštą paprastų miltų. Aš dėjau vidutinio
    dydžio bananą ir L dydžio kiaušinį, tai miltų bėriau 2 puodelius.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio aguonų
  • 1 vienetas bananų (nedidelis)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 100 mililitrų vandens (šiltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Produktus sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Kepimo režimas :Standartinis“. Maišymo metu
    stebėti ar labai skysta tešla (priklauso nuo banano, kiaušinio dydžių). Jeigu
    tešla per skysta, vis įberti po šaukštą paprastų miltų. Aš dėjau vidutinio
    dydžio bananą ir L dydžio kiaušinį, tai miltų bėriau 2 puodelius.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų