Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų mandarinų
- šiek tiek vyšnių (papuošimui)
- 7/10 litro baltojo vyno
- 2 vienetai želės (citrinų, pakeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų mandarinų
- šiek tiek vyšnių (papuošimui)
- 7/10 litro baltojo vyno
- 2 vienetai želės (citrinų, pakeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą