Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų mandarinų
  • šiek tiek vyšnių (papuošimui)
  • 7/10 litro baltojo vyno
  • 2 vienetai želės (citrinų, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų mandarinų
  • šiek tiek vyšnių (papuošimui)
  • 7/10 litro baltojo vyno
  • 2 vienetai želės (citrinų, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų