Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • 5 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar kitas norimas (naudojau stirnienos kumpio faršą))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. · Faršą sukrečiame į dubenį. Ant jo sudedame smulkintuvu pertrintus svogūną, bulves, morką ir kopūstą. Įmušame vieną kiaušinį.

    · Pasūdytame vandenyje išverdame penkis šaukštus ryžių. Išvirę nusunkiame, perplauname šaltu vandeniu ir sukrečiame ant faršo ir susmulkintų daržovių.

    · Masę apibarstome druska bei įvairiausiomis žolelėmis ir prieskoniais: pipirais, kariu, čiobreliais, kalendra, petražolėmis, krapais, kuminu.

    · Jei masė skystoka, įdedame kelis šaukštus manų kruopų.

    · Tuomet visą masę kruopščiai permaišome, kad visos dalys tolygiai pasiskirstytų.

    · Iš sumaišytos masės formuojame kotlečiukus ir kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

    · Patarimas: kadangi masėje yra daug daržovių, nuolatos prižiūrėkite, kad kotletai neapdegtų.

    · Garnyrą rinkitės patys. Daržoves taip pat. Bet skanu su virtomis bulvėmis, burokėliais ir šviežiais agurkais.

    Skanaukite!

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 1 vienetas morkų
  • 5 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar kitas norimas (naudojau stirnienos kumpio faršą))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. · Faršą sukrečiame į dubenį. Ant jo sudedame smulkintuvu pertrintus svogūną, bulves, morką ir kopūstą. Įmušame vieną kiaušinį.

    · Pasūdytame vandenyje išverdame penkis šaukštus ryžių. Išvirę nusunkiame, perplauname šaltu vandeniu ir sukrečiame ant faršo ir susmulkintų daržovių.

    · Masę apibarstome druska bei įvairiausiomis žolelėmis ir prieskoniais: pipirais, kariu, čiobreliais, kalendra, petražolėmis, krapais, kuminu.

    · Jei masė skystoka, įdedame kelis šaukštus manų kruopų.

    · Tuomet visą masę kruopščiai permaišome, kad visos dalys tolygiai pasiskirstytų.

    · Iš sumaišytos masės formuojame kotlečiukus ir kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

    · Patarimas: kadangi masėje yra daug daržovių, nuolatos prižiūrėkite, kad kotletai neapdegtų.

    · Garnyrą rinkitės patys. Daržoves taip pat. Bet skanu su virtomis bulvėmis, burokėliais ir šviežiais agurkais.

    Skanaukite!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų