Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 gramų petražolių
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 40 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus nuplauname, nulupame, supjaustome žiedais, apibarstome druska ir palaikome 15-20 minučių, paskui nuplauname vandeniu, kad išsiplautų druska, ir šiek tiek nusunkiame. Paruoštus baklažanus ir svogūnų galveles apkepiname saulėgrąžų aliejuje, sudedami i salotinę, pridedame žiedais pjaustytų pomidorų, sukapotą bulgariškąjį ankštpipirį apiberiame druska, juodaisiais pipirais, apipilame citrinos sultimis ir išmaišome. Apibarstome petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų