Baklažanus išskobti, o likučius susmulkinti. Pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus su tarkuotomis morkomis ir kubeliais supjaustytu kumpiu bei baklažano likučiais. Grybus nuplauti, nulupti, supjaustyti ir taip pat pakepti. Pabarstyti prieskoniais. Kitoje keptuvėje sudėti mėsą pabarstyti druska bei pipirais ir ją pakepti. Į baklažanus sudėti mėsą, tada daržovių mišinį, o ant viršaus sūrį. Viską pakepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
2 vienetai baklažanų
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
50 gramų kiaulienos kumpio
500 gramų kiaulės faršo
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Viduržemio jūros)
300 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus išskobti, o likučius susmulkinti. Pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus su tarkuotomis morkomis ir kubeliais supjaustytu kumpiu bei baklažano likučiais. Grybus nuplauti, nulupti, supjaustyti ir taip pat pakepti. Pabarstyti prieskoniais. Kitoje keptuvėje sudėti mėsą pabarstyti druska bei pipirais ir ją pakepti. Į baklažanus sudėti mėsą, tada daržovių mišinį, o ant viršaus sūrį. Viską pakepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 min. Skanaus!