Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš geltonųjų aviečių pagamintas jogurtinis tortas. Tikras vasaros skanėstas, su labai mažai kalorijų!

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • Kremui:
  • 500 mililitrų jogurto
  • 2 stiklinės geltonosios avietės (arba raudonų)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 60 mililitrų vandens
  • 20 gramų želatinos
  • Pagrindui:
  • 1 pakelis sausainių
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošiame torto pagrindą: sausainius sutrupiname ir sumaišome su tirpintu sviestu. Gauta mase išklojame torto formą.
  2. Jogurtą sumaišome su cukrumi ir gerai išplakame.
  3. Geltonas avietes sutriname ir suberiame į jogurto masę.
  4. Želatiną užpilame 60 ml vandens ir palaukiame, kol išbrinks. Želatiną pilame į jogurto masę ir gerai sumaišome. Pilame gautą masę į formą ir paliekame nakčiai šaldytuve.
  5. Sustingusį tortą papuošiame kaip norite, šiuo atveju aš naudojau cukrines gėlytes ir lapelius

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų