Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 400 mililitrų kefyro
- šiek tiek pomidorų sulčių
- šiek tiek pieno
- 0.5 kilogramo varškės
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai.
Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 400 mililitrų kefyro
- šiek tiek pomidorų sulčių
- šiek tiek pieno
- 0.5 kilogramo varškės
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai.
Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą