• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 400 mililitrų kefyro
  • šiek tiek pomidorų sulčių
  • šiek tiek pieno
  • 0.5 kilogramo varškės
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai.
    Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!

Autorius: Kornelija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 400 mililitrų kefyro
  • šiek tiek pomidorų sulčių
  • šiek tiek pieno
  • 0.5 kilogramo varškės
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai.
    Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!

Autorius: Kornelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų