Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai. Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!
Autorius: Kornelija
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
400 mililitrų kefyro
šiek tiek pomidorų sulčių
šiek tiek pieno
0.5 kilogramo varškės
šiek tiek prieskonių
500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai. Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!