Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto
- 2 kilogramai aštunkojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto
- 2 kilogramai aštunkojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą