Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 2 saujos špinatų
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba obuolių)
  • 500 gramų aštunkojų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (sezamo arba ryžių)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštuonkojus išvirti.
    Sumaišyti laimo sultis su actu, aliejumi, druska ir pipirais.
    Čili susmulkinti, prieš tai pašalinus sėklytes, ir sudėti į užpilą.
    Gautu užpilu užpilti aštuonkojus ir palaikyti 30 min.
    Agurkus supjaustyti, sumaišyti su špinatais ir aštuonkojais.
    Salotas užpilti užpilu, apibarstyti sezamu.

Autorius: Alė Sak.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 2 saujos špinatų
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba obuolių)
  • 500 gramų aštunkojų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (sezamo arba ryžių)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštuonkojus išvirti.
    Sumaišyti laimo sultis su actu, aliejumi, druska ir pipirais.
    Čili susmulkinti, prieš tai pašalinus sėklytes, ir sudėti į užpilą.
    Gautu užpilu užpilti aštuonkojus ir palaikyti 30 min.
    Agurkus supjaustyti, sumaišyti su špinatais ir aštuonkojais.
    Salotas užpilti užpilu, apibarstyti sezamu.

Autorius: Alė Sak.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų