Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
- 2 saujos špinatų
- 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba obuolių)
- 500 gramų aštunkojų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (sezamo arba ryžių)
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aštuonkojus išvirti.
Sumaišyti laimo sultis su actu, aliejumi, druska ir pipirais.
Čili susmulkinti, prieš tai pašalinus sėklytes, ir sudėti į užpilą.
Gautu užpilu užpilti aštuonkojus ir palaikyti 30 min.
Agurkus supjaustyti, sumaišyti su špinatais ir aštuonkojais.
Salotas užpilti užpilu, apibarstyti sezamu.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
- 2 saujos špinatų
- 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba obuolių)
- 500 gramų aštunkojų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (sezamo arba ryžių)
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aštuonkojus išvirti.
Sumaišyti laimo sultis su actu, aliejumi, druska ir pipirais.
Čili susmulkinti, prieš tai pašalinus sėklytes, ir sudėti į užpilą.
Gautu užpilu užpilti aštuonkojus ir palaikyti 30 min.
Agurkus supjaustyti, sumaišyti su špinatais ir aštuonkojais.
Salotas užpilti užpilu, apibarstyti sezamu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą