Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 2 stiklinės ryžių (virti)
  • 2 vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 0.5 stiklinės sūris (čederio, tarkuotas)
  • 2 stiklinės padažo (salsa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti kiekvieną vištienos krūtinėlę 4 gabalėlius ir pabarstyti prieskoniais.
    Vištieną sudėkite į gilią troškintuvę, ant viršaus sudėkite salsa padažą ir troškinkite apie 1-1,5 val. virš mažos ugnies.
    Išsitroškinus sudėkite į lėkštes.
    Šalia sudėkite virtus ryžius, viską apšlakstykite salsa padažu, apibarstykite sūriu ir uždėkite ant viršaus po 0,5 šaukšto grietinės.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 2 stiklinės ryžių (virti)
  • 2 vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 0.5 stiklinės sūris (čederio, tarkuotas)
  • 2 stiklinės padažo (salsa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti kiekvieną vištienos krūtinėlę 4 gabalėlius ir pabarstyti prieskoniais.
    Vištieną sudėkite į gilią troškintuvę, ant viršaus sudėkite salsa padažą ir troškinkite apie 1-1,5 val. virš mažos ugnies.
    Išsitroškinus sudėkite į lėkštes.
    Šalia sudėkite virtus ryžius, viską apšlakstykite salsa padažu, apibarstykite sūriu ir uždėkite ant viršaus po 0,5 šaukšto grietinės.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų