Česnako laiškus susmulkinti, pabarstyti druska, paminkyti. Agurką sutarkuoti su stambia tarka. Sultis nuspausti. Sumaišyti česnakus su agurkais. Sudėti grietinę, išmaišyti. Palaikyti masę šaldytuve 30 min. Valgyti uždėtą ant duonos arba ant karštų bulvių.
Autorius: Juzefa
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
100 gramų česnakų (laukiniai, laiškai)
šiek tiek druskos
250 mililitrų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnako laiškus susmulkinti, pabarstyti druska, paminkyti. Agurką sutarkuoti su stambia tarka. Sultis nuspausti. Sumaišyti česnakus su agurkais. Sudėti grietinę, išmaišyti. Palaikyti masę šaldytuve 30 min. Valgyti uždėtą ant duonos arba ant karštų bulvių.