Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 3 saujos salotų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (maži, virti)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (raudonasis)
  • 1 vienetas palmių šerdžių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplėšykite į dubenį salotų lapus, sudėkite skiltelėmis supjaustytą pomidorą, susmulkintą saliero stiebą, palmės šerdį, gabalėliais supjaustytą virtą burokėlį ir perpus perpjautus kiaušinius.
    Atskirame dubenėlyje sumaišykite garstyčias, raudonojo vyno actą, citrinų sultis, alyvuogių aliejų bei prieskonius.
    Gautu padažu užpilkite visus susmulkintus salotų ingredientus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 3 saujos salotų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (maži, virti)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (raudonasis)
  • 1 vienetas palmių šerdžių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplėšykite į dubenį salotų lapus, sudėkite skiltelėmis supjaustytą pomidorą, susmulkintą saliero stiebą, palmės šerdį, gabalėliais supjaustytą virtą burokėlį ir perpus perpjautus kiaušinius.
    Atskirame dubenėlyje sumaišykite garstyčias, raudonojo vyno actą, citrinų sultis, alyvuogių aliejų bei prieskonius.
    Gautu padažu užpilkite visus susmulkintus salotų ingredientus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų