Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų džino
- 15 mililitrų likerio (apelsinų „Cointreau“)
- 15 mililitrų likerio (žolelių „Bénédictine“)
- 50 mililitrų vermuto (sausas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio biterio („Angostura“)
- 0.5 arbatinio šaukštelio biterio (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską supilkite į plakiklį ir gerai papurtykite, kad viskas gerai susimaišytų.
Gautą kokteilį supilstykite į taures, papuoškite apelsino žievele ir patiekite šaltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų džino
- 15 mililitrų likerio (apelsinų „Cointreau“)
- 15 mililitrų likerio (žolelių „Bénédictine“)
- 50 mililitrų vermuto (sausas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio biterio („Angostura“)
- 0.5 arbatinio šaukštelio biterio (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską supilkite į plakiklį ir gerai papurtykite, kad viskas gerai susimaišytų.
Gautą kokteilį supilstykite į taures, papuoškite apelsino žievele ir patiekite šaltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą