Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 400 gramų kvietinių miltų
- 500 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 400 gramų kvietinių miltų
- 500 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą