Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
    Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
    Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
    Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
    Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
    Skanaus.

Autorius: Gailė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
    Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
    Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
    Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
    Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
    Skanaus.

Autorius: Gailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų