INGREDIENTAI:
- 1 sauja alyvuogių (juodosios)
- 1 kilogramas arbūzų
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų feta sūrio
- šiek tiek džiovintų bazilikų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Arbūzą nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti trikampėmis riekelėmis.
Svogūną supjaustyti žiedais.
Feta sūrį supjaustyti kubeliais.
Arbūzą, alyvuoges, svogūną ir feta sūrį sumaišyti viename dubenyje.
Viską apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti SANTA MARIA baziliku. Papuošimui tinka baziliko lapeliais (švieži arba šaldyti).
Skanaus.
Autorius: Neringa
REKLAMA