REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas arbūzų
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 0.5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Argentinos virtuvė neįsivaizduojama be patiekalų, keptų grilyje, ir į šią patiekalų kategoriją įeina ne vien tik įvairios mėsos kepsniai, bet ir kepti vaisiai bei daržovės. Pagal šį receptą būtent ir galėsite pasigaminti argentinietiškai paruoštų grilyje keptų vaisių.
    Pirmiausia sudėkite į puodą medų, supilkite šviežiai spaustas laimo sultis, išmaišius užvirkite ir maišant pavirkite dar apie 2 min.
    Supjaustykite trikampėmis riekelėmis arbūzą ir apie 5-10 min. apkepkite jį grilyje.
    Apkeptas arbūzo riekeles sudėkite į lėkštę, užliekite pasigamintu sirupu ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas arbūzų
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 0.5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Argentinos virtuvė neįsivaizduojama be patiekalų, keptų grilyje, ir į šią patiekalų kategoriją įeina ne vien tik įvairios mėsos kepsniai, bet ir kepti vaisiai bei daržovės. Pagal šį receptą būtent ir galėsite pasigaminti argentinietiškai paruoštų grilyje keptų vaisių.
    Pirmiausia sudėkite į puodą medų, supilkite šviežiai spaustas laimo sultis, išmaišius užvirkite ir maišant pavirkite dar apie 2 min.
    Supjaustykite trikampėmis riekelėmis arbūzą ir apie 5-10 min. apkepkite jį grilyje.
    Apkeptas arbūzo riekeles sudėkite į lėkštę, užliekite pasigamintu sirupu ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų