REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 120 gramų grietinėlės sūrio
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1/4 stiklinės migdolų drožlių
  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (ekstraktas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 120 gramų grietinėlės sūrio
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1/4 stiklinės migdolų drožlių
  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (ekstraktas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje paeiliui sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, aguonų sėklas, minkštą sviestą, grietinėlės sūrį, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir kiaušinius iki vientisos tešlos.
  2. Iš tešlos suformuoti mažus kamuoliukus, juos suplokite, kad gautųsi apvalūs sausainiukai ir ant kiekvieno jų įspausti po 5 skaldytų migdolų puseles
    Kepti apie 9-11 min. 180 C laipsnių temperatūroje.
    Iškepus palikti 3 min. atvėsti.
  3. Nedideliame dubenyje sumaišyti cukraus pudrą, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir pakankamai vandens, kad gautųsi tinkamos kinsistencijos glazūra.
    Šia glazūra aptepti sausainiukus ir, sustingus, patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų