Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai pomidorų pastos (žali)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis (kepimui))
- 0.5 stiklinės pasukų
- 2/5 stiklinės kukurūzų miltų (maišyti su kvietiniais miltais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus supjaustyti griežinėliais, užpilti pasukomis ir palikti 30 min.
Miltų mišinį sumaišyti su druska bei pipirais.
Ištraukti pomidorų griežinėlius iš pasukų ir apvolioti birių ingredientų mišinyje.
Kepti keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių apie 3-4 min.
Patiekti dar šiltus su kepinta šonine arba mėgstamu padažu.
Aš darau padažą iš majonezo, kečupo, smulkinto česnako bei krapų.
Patikėkite - skonis gali nustebinti!
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai pomidorų pastos (žali)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis (kepimui))
- 0.5 stiklinės pasukų
- 2/5 stiklinės kukurūzų miltų (maišyti su kvietiniais miltais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus supjaustyti griežinėliais, užpilti pasukomis ir palikti 30 min.
Miltų mišinį sumaišyti su druska bei pipirais.
Ištraukti pomidorų griežinėlius iš pasukų ir apvolioti birių ingredientų mišinyje.
Kepti keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių apie 3-4 min.
Patiekti dar šiltus su kepinta šonine arba mėgstamu padažu.
Aš darau padažą iš majonezo, kečupo, smulkinto česnako bei krapų.
Patikėkite - skonis gali nustebinti!
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą