Anties krūtinėlę šiek tiek apkepinti keptuvėje, pasūdyti, apibarstyti pipirais, prieskoniais. Į kepimo indą supilti vyną, suberti uogas ir ant viršaus sudėti anties krūtinėles. Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Autorius: Brigita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek vyšnių (šaldytos)
2 vienetai antienos (krūtinėlė)
100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Anties krūtinėlę šiek tiek apkepinti keptuvėje, pasūdyti, apibarstyti pipirais, prieskoniais. Į kepimo indą supilti vyną, suberti uogas ir ant viršaus sudėti anties krūtinėles. Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 40 min.