• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vyšnių (šaldytos)
  • 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties krūtinėlę šiek tiek apkepinti keptuvėje, pasūdyti, apibarstyti pipirais, prieskoniais.
    Į kepimo indą supilti vyną, suberti uogas ir ant viršaus sudėti anties krūtinėles.
    Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Brigita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek vyšnių (šaldytos)
  • 2 vienetai antienos (krūtinėlė)
  • 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties krūtinėlę šiek tiek apkepinti keptuvėje, pasūdyti, apibarstyti pipirais, prieskoniais.
    Į kepimo indą supilti vyną, suberti uogas ir ant viršaus sudėti anties krūtinėles.
    Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų