INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
 - 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
 - 250 gramų pomidorų pastos
 - 1 vienetas ridikėlių
 - 1 vienetas svogūnų
 - 1 vienetas kiaušinių (virtas)
 - 1 valgomasis šaukštas acto
 - šiek tiek druskos
 - 3 valgomieji šaukštai aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorai, agurkas, ridikas ir svogūnas plonai supjaustomi, pabarstomi druska, pipirais, petražolių lapeliais, krapais, apipilami actu bei aliejumi ir pamažu sumaišomi. Papildomai galima dėti ir kietai virtų kiaušinių.
 
REKLAMA
 
  
