REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas vištiena (jauna, virta)
  • 250 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
    Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
    Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
    Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
    Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas vištiena (jauna, virta)
  • 250 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
    Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
    Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
    Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
    Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų