Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (Dižono)
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 mililitrų rapsų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)
Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (Dižono)
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 mililitrų rapsų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)
Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą