Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aguonų
  • šiek tiek cinamono
  • 250 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 280 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai brendžio
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų aguonų
  • šiek tiek cinamono
  • 250 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 280 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai brendžio
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukau su cukrumi.

    Tuomet įmušiau vidutinio dydžio kiaušinių trynius, tad jei turite tik mažų - muškite 4.

    Kai įmaišiau kiaušinių trynius, supyliau pieną ir aguonas.

    Maišiau, kol masė tapo vientisa.

    Po to įmaišiau brendį, vanilę, cinamono ant galo peilio ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

    Paskutinis etapas - įmaišyti į tešlą iki putų konsistencijos išplaktus baltymus.

    Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą, išklotą pergamentiniu popieriumi, ir kepti apie 30 minučių 180° C orkaitėje. Po 30 minučių temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar apie 20 minučių.

    Skanaus!

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų