Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų (maltos)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 sauja migdolų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 sauja razinų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų
    Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius.
    Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą.
    Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais.
    Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną.
    Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų (maltos)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 sauja migdolų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 sauja razinų
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų
    Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius.
    Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą.
    Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais.
    Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną.
    Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų