Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Alina
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aguonų (maltos)
1 stiklinė cukraus
1 sauja migdolų
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
šiek tiek druskos
1 stiklinė grietinės
1 sauja razinų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.