Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų (maltos)
- 1 stiklinė cukraus
- 1 sauja migdolų
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- 1 sauja razinų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų
Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius.
Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą.
Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais.
Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną.
Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų (maltos)
- 1 stiklinė cukraus
- 1 sauja migdolų
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- 1 sauja razinų
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų
Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius.
Suberti aguonas bei miltus ir suminkyti tešlą.
Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais.
Juos sudėti į skardą ir į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną.
Kepti apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą