Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti, smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 177 gramai grikių (miltai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Viename dubenyje sumaišyti miltus ir cukrų.
    Pasukas išplakti su kiaušiniu ir supilti į sausus produktus.
    Suberti abrikosus ir gerai išmaišyti.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą, formuoti rankomis nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje su sviestu.
    Patiekti su sviestu, džemu ar medumi.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės abrikosų (džiovinti, smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 177 gramai grikių (miltai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
    Viename dubenyje sumaišyti miltus ir cukrų.
    Pasukas išplakti su kiaušiniu ir supilti į sausus produktus.
    Suberti abrikosus ir gerai išmaišyti.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą, formuoti rankomis nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje su sviestu.
    Patiekti su sviestu, džemu ar medumi.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų