• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Idėja portabelo grybus įdaryti mocarela ir pomidorais buvo hitas, tad šiandien dalinuosi dar vienu labai paprastu įdaro variantu, kuris greičiausiai man patiko dar labiau nei pirmasis. 

Idėja portabelo grybus įdaryti mocarela ir pomidorais buvo hitas, tad šiandien dalinuosi dar vienu labai paprastu įdaro variantu, kuris greičiausiai man patiko dar labiau nei pirmasis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdaro pagrindas – DVARO varškė. Pamenu, buvo laikai, kai leisdavau sau valgyti tik liesą varškę, o riebesnę laikydavau didžiausiu priešu. Visa laimė, kad galiausiai suvokiau, jog riebesni pieno produktai nėra pavojus, atvirkščiai – mokslininkai ir gydytojai jau įrodė, kad tai vertingesnis bei daug skanesnis pasirinkimas. Taip pat su laiku atsirenku mėgstamiausius ir, mano požiūriu, kokybiškiausius produktus, tad renkantis pieno produkciją ranka dažniausiai tiesiasi link DVARO - pradedant pienu, sviestu ir baigiant varške, kurią šiame recepte ir naudojau.

REKLAMA

4 portabelo grybų 

200g DVARO varškės 

1 kiaušinio 

20g kietojo sūrio 

3 skiltelių česnako 

druskos/ pipirų 

Grybo vidų šiek tiek išskaptavau. Sumaišiau visus likusius ingredientus ir pasiruoštą varškės masę kroviau į grybo vidų. Kepiau orkaitėj 15min 190C temperatūroje. 

Skanaus net nelinkėsiu, nes neįmanoma, kad būtų kitaip! 

Šaltinis: 

„Facebook“ – Nestoras maistas 

„Instagram“ – @nestorasmaistas 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų