REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Uogienė gavosi labai aromatinga ir manau ilgai neužsistovės mūsų rūsyje“, – sako recepto autorė.

„Uogienė gavosi labai aromatinga ir manau ilgai neužsistovės mūsų rūsyje“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Braškių uogienei reikės: 1000 g skiltelėmis supjaustytų braškių; 300 g gabalėliais supjaustytų kivių; 1/2 arb. šaukštelio maltų žaliųjų pipirų; 1 citrinos žievelės; 600 g  cukraus.

Braškių uogienės receptas

Braškes, kivius, žaliuosius pipirus, citrinos žievelę ir cukrų suberiame į puodą, užviriname ir verdame 5 min. Gerai nugraibome putas.

Išpilstome masę į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarome ir laikome šaltai. Iš išvardintų kiekių gaunasi apie 1,4 l marmelado.

Šaltinis: Baltoje lekštėje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų