Pasidalijo tobulos braškių uogienės receptu: rūsyje tikrai neužsistovės

„Uogienė gavosi labai aromatinga ir manau ilgai neužsistovės mūsų rūsyje“, – sako recepto autorė.

Braškių uogienei reikės: 1000 g skiltelėmis supjaustytų braškių; 300 g gabalėliais supjaustytų kivių; 1/2 arb. šaukštelio maltų žaliųjų pipirų; 1 citrinos žievelės; 600 g  cukraus.

Braškių uogienės receptas

Braškes, kivius, žaliuosius pipirus, citrinos žievelę ir cukrų suberiame į puodą, užviriname ir verdame 5 min. Gerai nugraibome putas.

Išpilstome masę į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarome ir laikome šaltai. Iš išvardintų kiekių gaunasi apie 1,4 l marmelado.

Šaltinis: Baltoje lekštėje


Rašyti komentarą...
D
DC
2021-07-05 12:24:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
5 min pavirs braškės marmelado tikrai negausime.! Gausime kompotą, deja
Atsakyti
-4

R
Rilbekija
2021-07-05 22:19:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nu čia kažkokia mada makalynes daryti užėjo. Tai su bananais, tai su kiviais, nu dar su agurkais ar kopūstais parašys
Atsakyti
-2

A
Aha
2021-07-05 16:32:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kas rašo tokias nesąmones?Tik nieko nevirkite pagal šį receptą. Kaip galima braškių kvapą ,,dūsinti,, su citrina.Citrina visur dedama dėl kvapo!!!!!
Atsakyti
-6

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų